Política de privacitat

LICEU CASTRO DE LA PEÑA, SA amb domicili a Rambla Volard 81 de Barcelona posa a disposició a la seva pàgina web www.liceocastrodelapenya.com determinats continguts de caràcter informatiu sobre les seves activitats.

Tractament de Dades de Caràcter Personal
D'acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l'usuari accepta que les dades personals aportats a LICEU CASTRO DE LA PEÑA, SA ja sigui mitjançant registre on-line, o altres procediments, siguin incorporats als fitxers titularitat d'aquesta empresa degudament registrats a l'Agencia Espanyola de Protecció de Dades, amb la finalitat de poder gestionar les sol·licituds, per remetre't informació sobre altres productes i serveis comercialitzats per LICEU CASTRO DE LA PEÑA, SA , o per l'enviament de promocions comercials d'altres empreses vinculades i relacionades amb els sectors que puguin ser del seu interès.
Excepte que específicament s'estableixi el contrari, es considerarà necessari completar totes les dades requerides als formularis que es troben a la pàgina web. En el cas de no subministrar totes les dades estimades com a necessàries, LICEU CASTRO DE LA PEÑA, SA podrà, depenent del cas, no cursar la petició.

S'informa a l'usuari que els enviaments publicitaris podran realitzar-se per qualsevol medi, incloent sistemes de trucades automàtiques a través de serveis de telecomunicacions sense intervenció humana: missatges SMS, MMS i correu electrònic. En cap cas les dades subministrades seran cedides a terceres empreses no relacionades amb el grup.
www.liceocastrodelapenya.com www.liceocastrodelapeña.com (webs que pertanyen a LICEU CASTRO DE LA PEÑA, SA ) a LICEU CASTRO DE LA PEÑA, SA estem molt preocupats per la seguretat i per garantir i protegir la privacitat de les dades aportades pels nostres clients. Per això, LICEU CASTRO DE LA PEÑA, SA es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de tractar-les amb la confidencialitat exigida i la finalitat prevista, i assumeix, a aquests efectes, les mesures d'índole tècnica, organitzativa i de seguretat necessàries per a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d'acord amb lo establert a la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel que s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica de protecció de dades, la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic i d'altre legislació aplicable.

En qualsevol moment l'usuari registrar podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició i, en el seu cas, manifestar el seu desig de no rebre cap tipus de publicitat.

Per a això, l'usuari pot - enviar una comunicació escrita a LICEU CASTRO DE LA PEÑA, SA . (ref LOPD), Rambla Volard 81 08041Barcelona, Espanya adjuntant una fotocòpia del seu DNI
- o bé enviar un missatge a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l'assumpte LOPD i indicat al missatge el seu nom, cognoms i nombre de client, si en tingués, junt amb el motiu de la comunicació.

Si fos necessària qualsevol ajuda en aquest sentit, sisplau, no dubti en contactar-nos. El nostre desig és servir-li de la millor manera possible, i fer que la seva visita als sites de LICEU CASTRO DE LA PEÑA, SA sigui el més plaent possible.

L'usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant-se LICEU CASTRO DE LA PEÑA, SA el dret a excloure dels serveis registrats a tot usuari que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les demés accions que procedeixin en Dret.